24 авг. 2016 г., 21:33

Здравей 

  Поэзия » Любовная
387 0 1

И нявга, може би,

живота ще ни срещне.

Щастлив без мен

и аз без теб.

И в тази среща

в миг ще си припомним,

че бе щастлив със мен

и аз със теб.

И погледите ни

ще се пресрещнат.

И ще си говорим

само със очи.

И в този миг

във мене всичко

отново пак ще запламти.

От устните обаче само

"Здравей" ще чуеш ти.

До туй "Здравей" повярвай само

ще чакам да изминат всички дни.

 

Християна Рачева

© Християна Рачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??