И нявга, може би,
живота ще ни срещне.
Щастлив без мен
и аз без теб.
И в тази среща
в миг ще си припомним,
че бе щастлив със мен
и аз със теб.
И погледите ни
ще се пресрещнат.
И ще си говорим
само със очи.
И в този миг
във мене всичко
отново пак ще запламти.
От устните обаче само
"Здравей" ще чуеш ти.
До туй "Здравей" повярвай само
ще чакам да изминат всички дни.
Християна Рачева
© Християна Рачева All rights reserved.