7 июн. 2022 г., 14:08  

Здравей! 

  Поэзия
506 2 2

Живеем чуждите животи

и тихо сме самотни без да сме сами.

Защото знаем в нас, че нещо липсва,

сърцата ни се врекоха, нали?

 

Без цел да тичаш вече няма смисъл,

душите теглят ни един към друг,

а с всеки ден животът намалява,

изтича неусетно времето ни тук.

 

Живеем чуждите животи,

а тайно чакаме милувката от друг,

защото във гърдите ни бушуват страсти,

сънуваме изгарящата плът на друг.

 

Макар да няма кой да ни помогне,

подай ръка и даже се засмей,

че пътят наш накрая ще намерим,

да почнем с думата "Здравей!"...

© Лъчан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??