8 янв. 2012 г., 22:05

Здравей, Аз... 

  Поэзия
557 0 6

 

~

... да се потопиш
в звуците на тишината
в цвета на кафето
да изпразниш ума си
и да усетиш прилива...
Здравей, Аз...

 

~

Стъпките отвън са мокри

и прозрачни.

Опитват се да паднат в душата ми.

Да ги пусна ли...(?)

Нютон защо просто не изяде ябълката...

 

~

Люлеещ се стол.

Камина.

Дрезгавият глас на Висоцки.

Червеният цвят на виното е почти черен.

 

Рисувам свобода на прозореца...

 

 

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??