15 мая 2013 г., 00:01  

Здравей, живот! 

  Поэзия
1032 0 0

 

 

 

ЗДРАВЕЙ, ЖИВОТ!

 

Усмихвам се на всичко аз,

на всеки миг около мен!

Дори  когато плача, се усмихвам...

Усмихвам се на утринното слънце,

на луната и звездите!

Усмихвам се на мойте мечти,

защото пак поемам  път с една мечта!

Прекрасно е!

Сърцето ще послушам аз!

Здравей, живот!

Ти си толкова нов, както новия ден!

Вярвам, щом сутрин

започваш с мойта усмивка,

всичко ще бъде прекрасно!

Здравей, живот!

Покажи ми цялата си красота,

която не съм изживяла... 

Избирам си любов,  мой живот!

Отново съм готова!

Прегърни ме, живот!

Прегърни ме до болка!

Прегърни ме до рана!

Прегърни ме, мой живот,

без да мислиш за край!

Целувай ме! Прегръщай ме!

Аз съществувам!

Здравей, мой нов живот!

 

КРАСИ

 

© Красимира Янкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??