31 июл. 2021 г., 21:54

Здравей, мое лято! 

  Поэзия » Пейзажная
793 3 7

Здравей, мое лято!
Пъстро, като слънчоглед.
Толкоз вечно и невероятно,
ято птици кръжат около мен.

 

Денят е толкова специален за 
всички малки и големи. 
Цветята весело поникват,
а хората са толкова засмени!

 

Тук е светло и прекрасно в
нашият невероятен свят.  
Тук е весело, специално и
слънчево е като мак.

 

Наше лято, ти не си отивай -
толкоз вечно, пъстро, като

слънчоглед.
Ти ще бъдеш мойто вечно
лято и мойта утрин всеки ден!

 

Кристиян Налбантов

© Kristiyan Nalbantov Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Здравей, мое лято! »

9 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??