ЗДРАВЕЙТЕ, ГОСПОЖО!
Здравейте, госпожо!
Коя сте – не зная.
Мисля, че не сме си писали с вас...
Не съм ви срещал във виртуала.
Не съм чувал и вашия глас.
Писмото, което ми пратихте,
бих го приел като шега.
Когато четях вашите стихове,
ви приех за сериозна жена.
От моите опити жалки
да пиша за чувствата в рима,
нима не разбрахте, госпожо,
че до мен вече има любима?
Пожелавам ви скоро да срещнете
човека, който да ви обича.
И не на мен, госпожо, да пишете,
а на този, който в любов ви се врича!
© Ник Желев Все права защищены