Apr 30, 2011, 2:06 PM

Здравейте, госпожо! 

  Poetry
5277 0 10

     ЗДРАВЕЙТЕ, ГОСПОЖО!

 

Здравейте, госпожо!

Коя сте – не зная.

Мисля, че не сме си писали с вас...

Не съм ви срещал във виртуала.

Не съм чувал и вашия глас.

Писмото, което ми пратихте,

бих го приел като шега.

Когато четях вашите стихове,

ви приех за сериозна жена.

От моите опити жалки

да пиша за чувствата в рима,

нима не разбрахте, госпожо,

че до мен вече има любима?

Пожелавам ви скоро да срещнете

човека, който да ви обича.

И не на мен, госпожо, да пишете,

а на този, който в любов ви се врича!

© Ник Желев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??