7 февр. 2023 г., 11:16  

Земетресението в Турция и Сирия 

  Поэзия » Другая
738 0 0

Боли ме за тези невинни хора,

що починаха в Сирия и Анадола!

Пред природните стихии са слаби

падналите стотици турци и араби!

 

От подобна съдба се ужасявам
и само на Бога аз се надявам
поне тук такава страшна драма
просто днес и утре да няма!

 

Приемете моите съболезнавания

към всичките невинни загинали

и съжаления за всички страдания,

през които близките им са минали!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??