25 авг. 2010 г., 22:46  

Зеница 

  Поэзия » Философская
572 0 5

Младостта си личи по очите,
но и те се променят, знаеш ли?
И не само в ъглите,
където полепя се паяжина.
Не става въпрос за диоптъра,
нито за цветния ирис.
И нямам предвид формата..
А това, което ще видиш!
Очите стареят със дните!
Но ти опитай да пазиш искрицата...
Не се плаши от годините...
Младостта е в зеницата!

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??