25.08.2010 г., 22:46 ч.  

Зеница 

  Поезия » Философска
568 0 5

Младостта си личи по очите,
но и те се променят, знаеш ли?
И не само в ъглите,
където полепя се паяжина.
Не става въпрос за диоптъра,
нито за цветния ирис.
И нямам предвид формата..
А това, което ще видиш!
Очите стареят със дните!
Но ти опитай да пазиш искрицата...
Не се плаши от годините...
Младостта е в зеницата!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??