23 окт. 2012 г., 08:04

Златна есен 

  Поэзия » Другая
1297 0 0

Златна есен

 

Слънцето грее вече като есен

жълта, позлатена.

Небето чисто

се смее като песен.

 

Всичко още е красиво.

Птиците безгрижно пеят.

Топят се от сладост плодовете,

натежали с жълтата есен.

 

Златна есен - жълта радост

на гърба си носи плодовете.

Земята тя ги е родила,

тя пълни домовете.

 

Златна есен,

чисто злато,

нека да я има,

за да има и бяла зима!

 

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??