А знаеш ли как те обичам?
А знаеш ли колко боли?!
Когато задъхано тичам
по сладките мисли, уви.
В косата ми вятър се губи,
в очите ми огън гори,
ръцете припарват и чудо,
сърцето към тебе лети!
А знаеш ли, знаеш ли
как те обичам!?
По стъпките твои вървя
и боса по пясъка тичам,
по тебе заветна мечта!!!
Мариана Василова
© Мариана Василова Все права защищены