7.09.2013 г., 0:03 ч.

Знаеш ли как те обичам 

  Поезия » Любовна
724 0 0

А знаеш ли как те обичам?

А знаеш ли колко боли?!

Когато задъхано тичам

по сладките мисли, уви.

 

В косата ми вятър се губи,

в очите ми огън гори,

ръцете припарват и чудо,

сърцето към тебе лети!

 

А знаеш ли, знаеш ли 

как те обичам!?

По стъпките твои вървя

и боса по пясъка тичам,

по тебе заветна мечта!!!

 

Мариана Василова

© Мариана Василова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??