30 июн. 2009 г., 16:23

Знаеш ли какво е? 

  Поэзия » Любовная
692 0 1

Ти знаеш ли какво е да обичаш?
Обичал ли си както мен сега?

Търсил ли си погледа, а да не го откриваш?
Чувствал ли си истинска тъга?
Молил ли си се за секундичка внимание,
за спасение от нетърпима самота?
Имал ли си стимул да не се предаваш,
да вярваш в истина една?
Търпял ли си и нетърпима болка?
Искал ли си хиляди неща,
хиляди неща за тебе важни,
а за някой просто да са си... "неща"?
Заспивал ли си уморен от всички,
надяващ се на сутринта
да видиш смисъла на всичко,
иначе губещ се във тъмнина?

Е, ти знаеш ли какво е да обичаш?
Обичал ли си както мен сега...?

© Плами Стойкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??