Jun 30, 2009, 4:23 PM

Знаеш ли какво е? 

  Poetry » Love
697 0 1

Ти знаеш ли какво е да обичаш?
Обичал ли си както мен сега?

Търсил ли си погледа, а да не го откриваш?
Чувствал ли си истинска тъга?
Молил ли си се за секундичка внимание,
за спасение от нетърпима самота?
Имал ли си стимул да не се предаваш,
да вярваш в истина една?
Търпял ли си и нетърпима болка?
Искал ли си хиляди неща,
хиляди неща за тебе важни,
а за някой просто да са си... "неща"?
Заспивал ли си уморен от всички,
надяващ се на сутринта
да видиш смисъла на всичко,
иначе губещ се във тъмнина?

Е, ти знаеш ли какво е да обичаш?
Обичал ли си както мен сега...?

© Плами Стойкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??