23 февр. 2016 г., 20:54

Знам, приятелко… 

  Поэзия » Любовная
651 1 0

Знам, приятелко, страдаш,

Живота злобно те събаря,

Но ти пак намираш сили и се изправяш!

 

Знам, приятелко, плачеш,

Всеки се опитва да те сломи,

Но ти пак лошо не казваш.

 

Знам, приятелко, те боли,

Съдбата с теб се подиграва,

Но ти пак с усмивка продължи.

 

Знам, приятелко, духа ти е сломен,

Времето не ти дава и малък шанс,

Но ти пак не спираш да се бориш и ден .

 

Знам, приятелко, много ти тежи,

Не спираш никога дори за миг,

Но едно запомни-моята ръка винаги твоята ще държи!

© Емилия Таскова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??