Знам, приятелко, страдаш,
Живота злобно те събаря,
Но ти пак намираш сили и се изправяш!
Знам, приятелко, плачеш,
Всеки се опитва да те сломи,
Но ти пак лошо не казваш.
Знам, приятелко, те боли,
Съдбата с теб се подиграва,
Но ти пак с усмивка продължи.
Знам, приятелко, духа ти е сломен,
Времето не ти дава и малък шанс,
Но ти пак не спираш да се бориш и ден .
Знам, приятелко, много ти тежи,
Не спираш никога дори за миг,
Но едно запомни-моята ръка винаги твоята ще държи!
© Емилия Таскова All rights reserved.