9 апр. 2008 г., 11:09

Знам за тебе всичко 

  Поэзия » Любовная
902 0 4
Знам, че ме ревнуваш.
Знам, че се раздираш.
Знам, че се раняваш.
Знам, че сам умираш.

Знам, че Гордостта
си взел за дружина.
Знам и да ме видиш,
че ще ме подминеш.

Знам, че тайно дебнеш.
Знам, че се осъждаш.
Знам, че се бичуваш.
Знам къде осъмваш.

Знам за тебе всичко.
Ти за мене малко.
Знам, че си различен.
Знам, че светиш ярко.

Ти за мен не знаеш,
че съм диво цвете,
нито, че познавам
лицата ти – двете.

http://www.vbox7.com/play:6ca51bd4

© Таис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Да. Понякога хората се разминават, това не е повод за "общонационални трагедии"
  • дали?
  • Значението е никакво, той е от цикъла "Гласове и мелодии, които помним"
  • Кой тоз Янус? Готина песньовка! Поздрави!
Предложения
: ??:??