27 июл. 2016 г., 22:54

Любов-зора 

  Поэзия » Любовная
276 0 0

Зора печал изтрива -

моята мома красива

в спомени се появява

и росна свежест ми доставя.

И до последния си час

лика и чуден ще помня аз...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??