Jul 27, 2016, 10:54 PM

Любов-зора 

  Poetry » Love
277 0 0

Зора печал изтрива -

моята мома красива

в спомени се появява

и росна свежест ми доставя.

И до последния си час

лика и чуден ще помня аз...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??