28 сент. 2006 г., 15:45

Звезда, заплетена в клоните 

  Поэзия
1346 0 6



Ако цъфне гората напролет
и сняг се изсипе отгоре й,
викът за живот надделява.

Разлистват очи ококорени
зелено-кафявите корени
и бавно от сън се събуждат...

Звезда,
заплетена в клоните
стапя снегът я затрупва.

© Огрян Орешников Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??