28.09.2006 г., 15:45 ч.

Звезда, заплетена в клоните 

  Поезия
1344 0 6



Ако цъфне гората напролет
и сняг се изсипе отгоре й,
викът за живот надделява.

Разлистват очи ококорени
зелено-кафявите корени
и бавно от сън се събуждат...

Звезда,
заплетена в клоните
стапя снегът я затрупва.

© Огрян Орешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??