5 февр. 2007 г., 18:50

Звезден реквием 

  Поэзия
772 0 4
Звезди от необятното небе,
дирят път със светлина, 
да грейне нечие лице,
да заслепи вечна тъмнина.
Една усмивка да прокара,
да се радва чувствена душа.
Една тъга, в леност и забрава,
загубена във цветната дъга.
В търсене на щастие,
ако веднъж грейнеш ти,
живота на една звезда,
ще  има смисъл и съдба.

© Ами Тола Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??