Feb 5, 2007, 6:50 PM

Звезден реквием 

  Poetry
825 0 4
Звезди от необятното небе,
дирят път със светлина, 
да грейне нечие лице,
да заслепи вечна тъмнина.
Една усмивка да прокара,
да се радва чувствена душа.
Една тъга, в леност и забрава,
загубена във цветната дъга.
В търсене на щастие,
ако веднъж грейнеш ти,
живота на една звезда,
ще  има смисъл и съдба.

© Ами Тола All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??