1 мая 2019 г., 09:46

Звезди 

  Поэзия » Другая
401 0 0

На небе

с милион звезди

едничка

може да заблести.

Някои

ще я разпознаят.

Други и 

поглед не и дават.

Трети ще

и се възхищават.

Ала тя 

сама не видяла

как ярко

била засияла.

Очите 

си просто раздава.

Сляпа за

себе си остава.

Звездите

не могат да знаят

колко те 

света ни огряват.

И все пак

винаги ще бъдат

звезди.

 

 

 

© Ана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??