На небе
с милион звезди
едничка
може да заблести.
Някои
ще я разпознаят.
Други и
поглед не и дават.
Трети ще
и се възхищават.
Ала тя
сама не видяла
как ярко
била засияла.
Очите
си просто раздава.
Сляпа за
себе си остава.
Звездите
не могат да знаят
колко те
света ни огряват.
И все пак
винаги ще бъдат
звезди.
© Ана Всички права запазени