12 апр. 2022 г., 16:30

Звезди 

  Поэзия » Любовная
465 0 0

Аз в звездите се заглеждам,

за очите твои ми напомнят те

и в душа появява се надежда,

че ще дойдеш пак, мое цвете!

 

Мечтите стигат до небето чак,

душа добро и красота желае,

ела тук - да изчезне тоя мрак,

в който моето сърце ридае.

 

Аз страдам, тлее душата ми,

вехнеща роза е нежността,

колко тъжно е да сме сами,

звездите едва осветяват нощта.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??