Аз в звездите се заглеждам,
за очите твои ми напомнят те
и в душа появява се надежда,
че ще дойдеш пак, мое цвете!
Мечтите стигат до небето чак,
душа добро и красота желае,
ела тук - да изчезне тоя мрак,
в който моето сърце ридае.
Аз страдам, тлее душата ми,
вехнеща роза е нежността,
колко тъжно е да сме сами,
звездите едва осветяват нощта.
© Георги Всички права запазени