24 мар. 2009 г., 10:04

Звездите на душата 

  Поэзия » Любовная
759 0 1

Звездите на душата са слънца,
оставени във нечии очи.
Усмихваш ли се още
на прекрасен и внезапен тон,
събудил Небесата...?
Или забравил Вечността
забързан крачиш
по сивото крайбрежие...?
И облаците - нечии крила
отнасят сънищата ти
като забравени мечти.

© Диана Бойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??