Mar 24, 2009, 10:04 AM

Звездите на душата 

  Poetry » Love
767 0 1

Звездите на душата са слънца,
оставени във нечии очи.
Усмихваш ли се още
на прекрасен и внезапен тон,
събудил Небесата...?
Или забравил Вечността
забързан крачиш
по сивото крайбрежие...?
И облаците - нечии крила
отнасят сънищата ти
като забравени мечти.

© Диана Бойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??