Тя
- виното в чашата
Тя
- никотина в цигарата
Тя
- поезията на поета
Тя
-куршума в пистолета
Звездите падаха заради
Нея и демоните
в ангели
превръщаха се.
Покрита с мастило
и ноти, рисувана
от хиляди поети.
Създадена от
реброто -
музата на всички
Богове
© M.M Все права защищены