26.03.2020 г., 19:53 ч.  

Звездите падаха заради нея 

  Поезия
615 5 4

     Тя     

- виното в чашата

Тя

- никотина в цигарата

Тя 

- поезията на поета

Тя

-куршума в пистолета

 

Звездите падаха заради

Нея и демоните

в ангели 

превръщаха се.

Покрита с мастило 

и ноти, рисувана

от хиляди поети.

 

Създадена от 

реброто - 

музата на всички

Богове

 

© M.M Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??