9 июн. 2016 г., 18:15

Звездна карта 

  Поэзия » Любовная
290 1 0

На теб ме обеща небето.

За нас подреждаше звезди.

Но бяхме слепи общо взето

и днес небето се взриви:

Изпрати дъжд, порой изпрати,

отвя най-цветната дъга.

Повярва друга в любовта ти.

А теб превърна на звезда...

© Радка Миндова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??