20 мар. 2011 г., 14:19

Звездна вечер 

  Поэзия » Любовная
829 0 1

 

А лунен лъч се спуска, гали косите ù алено-златни.
В този светъл миг на блян
времето сякаш спира омагьосано.
И розова спирала две тела обгръща,
развива се, в дъжд от рози се превръща....
Тишината сякаш нежно шепне

своята любовна песен.
Две звездни пеперуди сливат се, летят
като копринени листа от златна есен,
небосвода те изпълват

с елегантен танц на своите души
и не спират - вечно те рисуват
заедно красивите звезди!

© Йордан Ненчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??