me6

цялото ми свободно време го запълвам с музика и др. приятни неща.

Избранные произведения

 • Притча за барда

  Музыка » Классическая, Инструменталь   747  Това е завършеният вариант на " Душата на отшелника" вече с друго по-подходящо заглавие отговарящо на съдържанието в пиесата. А това е линка към клипа https://www.youtube.com/watch?v=DuFuN2Du2dI , в който визуално съм се опитал да пресъздам чуствата водещи ме към написването на пиесата.Надявам се да ...
 • pink floyd - another brick in the wall - СОЛО

  Музыка » Рок   1188  10  От близо година не бях хващал ел. китара. А за един проект ми се наложи да се разсвирвам 2 дена , докато влезна в ритъм.Това соло се оказа много подходящо за припомяне на старите навици. А и ми достави голям кеф , записах си го и това е резултата.
 • След теб - сингбек

  Музыка » Инструменталь   937  11  Този сингбег , се оказа отлично помагало , като фон на който имаш някаква работа на компютъра. Поне на мен ми действа много положително. Все едно гледаш снежинките през прозореца.
 • Кой уши байряка

  Музыка » Фольклор   2497  Обработка за акустична китара.
 • Гуиневир

  Музыка » Другая, Инструменталь   1770  14  Това е проект за пиеса, вдъхновена от тишината на нощта. А дали безсънието ми е оправдано, ще прецените вие. Не е обработена, но тук поне съм сигурен, че няма да я загубя в папките ми. Ще се надявам да ме споходи вдъхновение и за завършването ù. Посветено е на Гуиневир.

Ещё произведения  »

© 2003-2019, Георги Колев. Все права защищены. Произведения являются собственностью их авторов.