me6

цялото ми свободно време го запълвам с музика и др. приятни неща.

Избранные произведения

 • Китари и още нещо...

  Музыка » Инструменталь   258  Това е сингбек , който качвам, защото с присъствието на гласа по-късно 30% от нещата ще отпаднат , а на мен си ми харесва всичко. Отворен съм за всякакви мнения , и оценки. Но да бъдат аргументирани за да мога да подобря финала с гласа. И тогава ще чуете и още нещото.Надявам се да не се затрудните с ...
 • pink floyd - another brick in the wall - СОЛО

  Музыка » Рок   1280  10  От близо година не бях хващал ел. китара. А за един проект ми се наложи да се разсвирвам 2 дена , докато влезна в ритъм.Това соло се оказа много подходящо за припомяне на старите навици. А и ми достави голям кеф , записах си го и това е резултата.
 • Рождество Пламен Ставрев

  Музыка » Кавер-версия, Инструменталь   203  14  Това е преработен вариант на песента на Пламен Ставрев за класическа китара. Както се казва , каквото мoжехме , направихме.
 • След теб - сингбек

  Музыка » Инструменталь   1023  10  Този сингбег , се оказа отлично помагало , като фон на който имаш някаква работа на компютъра. Поне на мен ми действа много положително. Все едно гледаш снежинките през прозореца.
 • Гуиневир

  Музыка » Другая, Инструменталь   1840  12  Това е проект за пиеса, вдъхновена от тишината на нощта. А дали безсънието ми е оправдано, ще прецените вие. Не е обработена, но тук поне съм сигурен, че няма да я загубя в папките ми. Ще се надявам да ме споходи вдъхновение и за завършването ù. Посветено е на Гуиневир.

Ещё произведения  »

© 2003-2019, Георги Колев. Все права защищены. Произведения являются собственностью их авторов.