me6

цялото ми свободно време го запълвам с музика и др. приятни неща.

Избранные произведения

 • Китари и още нещо...

  Музыка » Инструменталь   580  10  Това е сингбек , който качвам, защото с присъствието на гласа по-късно 30% от нещата ще отпаднат , а на мен си ми харесва всичко. Отворен съм за всякакви мнения , и оценки. Но да бъдат аргументирани за да мога да подобря финала с гласа. И тогава ще чуете и още нещото.Надявам се да не се затрудните с ...
 • Алилуя

  Музыка » Кавер-версия   1169  Музика: Ленард Коен
  Български текст: Геновева Цандева
  Изпълнява: Геновева Цандева
  Аранжимент: Бойко Иванов
  Към предишната ми публикация " Китари и още нещо" , прибавихме гласа на Геновева Цандева и така се получи следния кавър. Много време си играхме с него , дано не съм пропуснал нещо.
 • pink floyd - another brick in the wall - СОЛО

  Музыка » Рок   1516  10  От близо година не бях хващал ел. китара. А за един проект ми се наложи да се разсвирвам 2 дена , докато влезна в ритъм.Това соло се оказа много подходящо за припомяне на старите навици. А и ми достави голям кеф , записах си го и това е резултата.
 • Рождество Пламен Ставрев

  Музыка » Кавер-версия, Инструменталь   465  14  Това е преработен вариант на песента на Пламен Ставрев за класическа китара. Както се казва , каквото мoжехме , направихме.
 • След теб - сингбек

  Музыка » Инструменталь   1228  10  Този сингбег , се оказа отлично помагало , като фон на който имаш някаква работа на компютъра. Поне на мен ми действа много положително. Все едно гледаш снежинките през прозореца.

Ещё произведения  »

© 2003-2020, Георги Колев. Все права защищены. Произведения являются собственностью их авторов.