14.02.2007 г., 11:00 ч.

* * * 

  Поезия
640 0 1

 От болката сърцето ми ще се опълчи

 и срещу теб,

 и срещу целия останал свят.

 Ала очите ми  ще гледат пътя

 и ще очакват всеки ден -

 цветче от розата понесъл,

 да бързаш може би към мен.

 Да се усмихваш и да махаш

 на спомена, останал в твоята душа.

 Но не – ще трябва да те сложа

 във списъка на миналото май.

 И тихо да те гледам всеки път,

 когато от устата се отрони

 въздишка -

 един отдавна забранен копнеж!

 

 

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Винаги устремена напред и нагоре към Щастието, което те зове!
    Весел празник, Ели!
    Усмивка!
Предложения
: ??:??