27.04.2010 г., 13:51 ч.

* * * 

  Поезия
511 0 0

Само днес ми повярвай -

в погледа твой ще изтрия тревогата.

Довери се на моята  длан.

Позволи топлината на моите пръсти

да затопли сърцето ти.

Нека тръгнем така-

само днес ние двамата,

по тътеката –

дето води за никъде.

Довери се на моята длан-

ще усетят душите ни-

само днес

и единствено в тая минута,

недокосвана радост и щастие.

Само днес и само сега

там до края на тази пътека

да идем.

На отвъдната  тъжно-самотна страна

ще отида сама,

но ще помня дъха на душата ти.

 

Довери ми се –

само сега!

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??