18.03.2006 г., 17:52 ч.

* * * 

  Поезия
803 0 0

Нека те сънувам
Като дете с усмихнати очи
Само със съня си да не те погубвам
От това най- много ме боли.

Нека те сънувам като сняг,
Дори и леден да те усещам
Като вода докосваща се с бряг
Където аз да те посрещам.

© Фа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??