26.09.2006 г., 16:10 ч.

:) 

  Поезия
597 0 0

Ето пак нашата песен звучи,
балада за теб,
балада за мен.
Ето пак наш`те очи
гледат се и искрят,
ето пак наш`те ръце
вплетени една в друга,
ето пак наш`те души
търсещи любовта...
И луната...
да тя не е същата
както преди...
По ярка е и
много по силна.
Улиците са по светли
все едно ден е...
Но нашите сърца бият,
бият в едно
те напомнят за любовта...

© Илияна Мечкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??