17.10.2006 г., 17:20 ч.

* * * 

  Поезия
734 0 6

Защо ли падна ти отровен
в храм от черна самота
поробен, в мрачен храм?
Все там, затворен, сам...

Заради тази воля на съдбата,
която властва над света,
земята; стене в адски плам,
изгаря и залязва - сам...

И миналото ни, прекрасни,
няма да се върне веч,
всевластни, само вам
прошепвам - завинаги съм сам.

© Фредерик Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??