15.01.2007 г., 21:22 ч.

*** 

  Поезия
823 0 15

***

 

Ще пиша без рима.

 

Ще пиша напук!

 

Ще пиша – да има.

 

Ще пиша със смисъл.

 

Ще пиша с душа.

 

Ще пиша с усмивка.

 

Макар иронична.

 

На римата

 

друг път

 

внимание

 

да обърна

 

аз, мисля, че мога.

 

Ала сега:

 

Нека попиша!

© Велина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??