23.06.2005 г., 14:16 ч.

* * * 

  Поезия
1231 0 3

Взирам се в теб, искам да потъна в душата ти.
Търся място за мен, скрито от сетивата ти.
Пленявам съзнанието ти, искам роб то да ми бъде.
Безропотно мой, всички други далеч да пропъди.

Предизвиквам желанието ти и твоите ласки попивам.
Копнежът във теб завладява ме и от устните ти отпивам.
Черпя живот от дъхът ти и събирам го в себе си,
за да имам сили твоя да бъда далеч от страховете си.

Силна и слаба, тъжна и весела - такава съм , имаш ме!
Луда, копнееща, сляпа, трепереща - такава обичаш ме!
Ти си всичко във мен истинско и диво
остани със мен завинаги за да ти дам от себе си всичко най-красиво.

Защото то е твое...

© Анонимка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Съвет-не търси римата ,а просто се "излей"!Много е красиво,но опита да е в рими го прави тромаво!!Успех!
  • Има интересен ритъм с нарастващо притегателност и също отъкровеност, хубаво е!
  • Този стих може да стане за текст на песен доста сполучливоПоздрв не го бях видял
Предложения
: ??:??