27.07.2007 г., 9:05 ч.

... 

  Поезия
531 0 1

    ...*...

Изведнъж появи се ти пред моите очи
и моят свят за миг промени.


Обичта нахълта нежно в моето сърце,
виновно може би е твоето лице.


Смехът ти води радостта ми,
искрено подкрепя сладостта ни.


И как така се влюбих аз?
Пак поддадох се на тази твоя страст.


Потънах в миг във твоя свят
и част от него станах аз.


Щастлива съм, сега ти го признавам,
със тебе искам да съм - настоявам!

© Гери Е Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??