27.08.2006 г., 10:24 ч.

* * * 

  Поезия
1294 0 5
С ледена целувка във нощта,
смърта душата ми обзема.
И черно цвете съм сега,
в царството на мрака.

Там черни пеперуди кръжат във нощта,
и накрая превръщат се в прах.
Но в ада не ги искат така,
дяволи с грозни лица.

© Мортиша Адамс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??