27.07.2007 г., 23:19 ч.

* * * 

  Поезия
583 0 6

Гневно слънце над Тракия пада,
покосено от жажда в тревите
и земята превръщат във клада
черни змеьове с гладни езици...

Зла прокоба от гордите брястове
прави кръстове, ниско надвесени.
Тиха пепел - се ронят гнездата
... и мълчи овъглената песен.

© Йорданка Гецова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??