10.09.2006 г., 0:48 ч.

* * * 

  Поезия
501 0 2
Нима не разбра -
тъй трудно е да ти се моля,
да си винаги до мен,
живота все оправдание намира -
ти да си тук, а аз да съм далече
или обратното...
Как да простя -
за всички пропуснати моменти,
в които можеше да сме със теб,
но трудно ми е да приема фактите
ела до мен и прегърни ме...
Не усещаш ли че е студено?

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??