22.09.2006 г., 9:38 ч.

* * * 

  Поезия
436 0 1
Позна ли ме?-
След толкова години,
след толкова трудности,
през които минах,
докато стигна до тук,
а белезите от нашето минало,
а раните след нашата раздяла-
видя ли ги там закътани в сърцето ми,
или ти представляваше трудност,
да погледнеш истината в очите
и затова отмина-
бързо,без звук,
надявал си се да е не те забележа,
"Здравей"да беше казал поне....
А ти за мен страда ли?
Навярно не си,
нали пръв си тръгна преди....
Е,щом е така-върви!
Дано сега да си щастлив!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??