30.07.2006 г., 19:56 ч.

* * * 

  Поезия
550 0 0
    Една любов-отронена сълза.
    Една история-несбъдната мечта.
  
   Пристан намирам в познати лица.
   Слънчеви спомени бродят в нощта.
   Нощни надежди във чисти сълзи
   станаха спомен отзимните дни.

© Марияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??