20.09.2011 г., 13:20 ч.

* * * 

  Поезия
599 0 5

В посечен вторник

и през рамо

рано

сутрин само

слушам грохота

на изтрезнял асфалт

и черни мисли,

изхвърчали

от хиляди

събудили се сутрин

рано

само (спомен)

нека бъде хубав

(може ли балони, пуканки и клоуни?)

Сънищата

имат смисъл

само за този

който сънува

стени

кестеняви

онези очи

и заучени фрази

(детето спуква балона и плаче)

Кръстословици предсказват есен

молекулна врява

детска песен

(мечтите спукани и изветрели)

линия

тротоари

шумът е весел

очите ми застиват

като скулптури

(всеки сън зависи от гледната точка)

денят ще бъде

кисел

В изгряло утро

и през рамо

шумът на хора

само

акварелни звуци

вчерашна умора

и мастило

с лицемерен цвят

ще ме дописват

чрез ръката му

ако поиска... да помогна

ще му нарисувам

(лято)

© Мирослава Грозданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??